Drotsens augusti-ord


Varma Nordmark!

Kul att det kommit in material till vårt temanummer om bild- och runstena. Samt annonser om fysiska event!
Det känns spännande och lite läskigt att SCA-världen håller på att öppnas upp igen. Mitt flöde fylls av underbart glada människor som äntligen får vara en del av sin saknade hobby. Jag ser människor i rustning, matlagning över öppen eld och allt annat fantas-tiskt som hör till vår hobby.

Undra hur ringrostig man kommer vara på att packa inför sitt första event? Vart har jag nu lagt mitt feastgear? Hmm lagade jag den där underklänningen som gick sönder? Behöver jag smörja in min skor? Fick jag tillbaka mitt bälte som jag lånade ut? Just det tandborste! … Åh längtar!

Förresten har jag sagt att jag saknar er?

Badiga soliga hälsningar

/Tova, drots av Nordmark