Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2021-03-08

Drotsens december-ord


Nordmark!

Hösten är verkligen här. Måste säga att jag personligen tycker bäst om denna årstiden. Naturen är så vacker och luften är krispig. När mörkret sänker sig tänder jag ljus och kryper upp med en filt i soffan. För mig har hösten alltid varit en lugn tid där jag bara är. Skillnaden i år är att jag har, precis som alla, lite för mycket tid. Snart har det gått ett helt år sedan jag senast var på ett event. Tyvärr så ser det ut som att det kommer behöva dröja lite till innan vi kan ses igen. Fast förtvivla inte! Vi kommer ses igen!

Förra året vid denna tiden var det Kingdom University i Gotvik. Ett magisk event som var välorganise-rat och med supergod mat. Förutom att gå på klasser och lära sig nya saker så fick även alla närva-rande möjlighet att bli först med att registrera sig i vårt nya medlemssystem för Nordmark. En hän-delserik helg att tänka tillbaka på.

Precis innan jag satt mig ner för att skriva denna krönika var jag med på Drachenwalds första digitala Curia. Allt var väl förberett så att man i god tid innan kunde skicka in kommentarer och åsikter kring förslagen. Själva Curian tog bara 20 minuter. Efter den officiella delen var klar så kunde man stanna kvar för att mingla. Som deltagare fick man själv välja om man ville ha kameran på. Kungen och drott-ningen hade uppmuntrat till att man gärna fick deltaga i dräkt, vilket flera valde att göra. Jag hade tyvärr inte möjligheten att hinna byta om innan Curian startade, så jag valde att inte sätta igång min kamera förrän den officiella delen var klar. Förstod att det skulle komma fler digital Curior. Vill verkli-gen uppmuntra till att delta om man har möjlighet. Du behöver inte synas eller säga något om du inte vill. Det är ett bra sätt att få se och höra från olika delar av vårt kungadöme Drachenwald. Ett sätt att lära känna vår förening.

Har jag sagt att jag saknar er?

Tova, drots av Nordmark

Share

Tags: