Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

Girl in a jacket
SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org
RSS Feed

2021-06-17

Drotsens januari-ord


Kreativa Nordmark!

Hur summerar man detta året? Skulle kunna skriva en bok om saknad, förlust och oro. Om att sakna tältläger, fighting och att få träffa sina vänner från världens alla hörn. Fast jag skulle också kunna berätta om nya innovativa sätt att fortsätta sin hobby och att hålla kontakt. Om digitala årsmöten, hov, curia och mingel. Såklart även det första helt digitala Kingdom University. Det har varit skönt att ändå få se och höra er, fast jag längtar till att få vara på samma fysiska plats. Dessutom så saknar jag verkligen tältläger och mitt tält.

Nordmarks årsmöte kommer även i år att bli digitalt. Enligt våra stadgar så kommer kallelsen publiceras i detta nummer samt skickas ut till alla medlemmar via vårt medlemssystem. När det närmar sig skickar vi även länken till mötet. Redan förra året så fungerade Nordmarks första digitala årsmöte över förväntan- tänk i år med all träning vi alla har fått under året!

Ni vet väl att det finns en styrelse för SKA Nordmark? Den består av människor från hela Nordmark och vi vill gärna bli fler. Styrelsemöten sker sedan några år tillbaka digitalt och är 9-10 gånger under ett år. Det krävs inga förkunskaper utan det viktigaste är att man är intresserad och nyfiken. Hör gärna av er till mig eller någon annan i styrelsen om ni vill veta mer eller så får ni gärna ta kontakt direkt med valberedningen:
drots@nordmark.org
valberedning@nordmark.org

Har jag sagt att jag saknar er?

Tova, drots av Nordmark

Tags: