Drotsens maj-ord


Bästa Nordmark!

Detta nummer har temat feast gear. Medeltidskänslan börjar redan när man hemma plockar fram sina tallrikar, muggar och bestick. Jag har inte valt en speciell period utan har en salig blandning av saker som jag tycker om. Eftersom jag känner mig själv väl så brukar jag oftast plocka med det det som är mindre ömtåligt. Viktigast är nog min ex-tremt stora, men ändå perfekt lagom kaffekopp (balja?).

Jag har insett att jag har alldeles för mycket. För när behöver man 20 skålar och 15 tallrikar? När vi kan träffas igen på event så ska jag nog ta med mig lite och skänka bort.

Nu är äntligen vår hemsida publicerad! Det har varit många fantastiska eldsjälar som har lagt ner många timmar för att det ska bli verklighet. Tanken är nu att vi tillsammans ska hjälpas åt att fylla den med innehåll. Skicka gärna in reportage eller blogginlägg. Saknar du information om något så skriv ihop en text och skicka in så ser webbgruppen till att det publiceras (mejla till webgruppen@nordmark.org).

Något som vi under flera år pratat om är att ha ett enkelt och digitalt sätt att skicka in rap-porter. Nu kan man äntligen göra det via den nya hemsidan. Kan med glädje konstatera att jag har redan fått in fler drotsrapporter än jag i vanliga fall får.

Har jag sagt att jag saknar er?

Våriga hälsningar

Tova, drots av Nordmark