Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

Girl in a jacket
SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org
RSS Feed

2021-05-12

Drotsens november-ord


Min familj Nordmark!

De senaste dagarna har jag gått igenom mina SCA bilder. Inspirerad av alla historiska SCA-bilder som fyller mitt flöde. Så nostalgiskt och underbart att se. Påminner mig om allt underbart denna förening gett mig. Alla magiska stunder och fantastiska människor.

I mina bilder ser jag också mina söner växa upp. De är båda födda in i gemenskapen. I den utökade familjen som SCA blir. Förutom att bli duktiga på engelska så har de också, precis som jag, fått vara med om magi och spännande möten. En gåva som jag är otroligt tacksam för att kunna ge mina barn.

Så tack SCA och speciellt Nordmark för att ni finns!

Detta är första numret med vår nya krönikör Matheus Leuchensis. Ser fram emot ett gott samarbete.

Vill också rikta ett stort tack till vår avgående krönikör Gelé Pechplumin som har gjort ett fantastiskt jobb. Tack för all tid du har lagt ner och för ett väl utfört uppdrag!

/ Tova, drots of Nordmark