Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2021-03-08

Drotsord maj 2016


Grattis på 50 års dagen!!!

Nu när vi den 1 maj går in i AS 51 fyller föreningen 50 år. Detta firas stort i Nordmark med olika aktiviteter och bankett den första söndagen under knäcke. Firandet fortsätter en dryg månad senare på andra sidan Atlanten då hela den kända världen samlas för att fira i 10 dagar. Från Nordmark blir vi ett gång på ca 12 personer som ska åka och delta på SCA 50 years event.

Sommaren bjuder som vanligt på många möjligheter att delta i event både i Nordmark och utanför våra gränser. Jag hoppas att ni planerar in lite medeltid i era semesterplaner oavsett om det är på event eller kanske lite hantverk som får följa med till stugan att pyssla med i lugn och ro.

Under dubbelkriget kommer det hållas två möten på onsdag förmiddag. Först har SKA Nordmark ett extra årsmöte för att rösta om stadgeändring som togs i första läsningen på årsmötet i februari. Därefter håller fursteparet Ting då Nordmarks lag ska ses över och furstendömets utmärkelser ska diskuteras. Handlingar till båda dessa hittar ni på Nordmark.org.

Njut av våren!

/Vicontessa Isabetta del Verde, Nordmarks drots drots@nordmark.org

Share