Fursteparets augusti-ord


Var hälsade allt folk av Nordmark.

Furstinnan har varit på äventyr i det fantastiska Aarnimetsä. En vecka full av såväl solsken som 1 cm stora hagel och galna skyfall var mycket intressant. Bastu, bad, flera dagar i rustning, fyra hov, häftiga torneringar i både fäktning och heavy fighting, lärdomar
under föreläsningar och workshops, två banketter, massa god mat, en strålande Drottning, Baronpar från både Aarnimetsä och
Knight’s Crossing, folk från när och fjärran i en hejdundrandes vecka av skoj. Avslutningsvis kom pesten dessvärre på besök och tog bland andra Baronparet så att de inte hade möjlighet att närvara vid sitt sista hov utan Furstinnan fick äran att vara standin för dem och dela ut deras utmärkelser. Ett stort tack för det förtroendet.

Under ett av veckans hov förlänades Baron Ulfr Knutsson Nordmarks Sparre för allt han genom åren bidragit med till att skapa drömmen för oss i Nordmark både genom slit och roliga upptåg. Scrollan är uppdelad i två delar varav den ena är en i vanligt format illuminerad av Ingrid Audardotter och kalligraferad av Agnes Odygd. Den mer ovanliga delen av scrollan är en låda passande en flaska dryck som både är illuminerad och kalligraferad av Agnes. Mycket roligt att kunna dela ut presenter och scrollor i lite udda format.

Det absolut bästa med att sitta på Nordmarks troner är möjligheten att rikta strålkastaren på välförtjänta personer. Utmaningen är dock att veta när vi har möjlighet att göra det. Så om du har sänt in en rekommendation på någon får du väldigt gärna skicka in små uppdateringar till oss så snart du vet när denne kommer åka på ett event. Ju förr desto bättre för då har vi möjlighet att tidigt besluta vilka utmärkelser som ska delas ut och våra eminenta scrollmakare får god tid att utöva sin magi.

För drömmen

Stigot och Jovi
Furste och Furstinna