Drotsens juli-ord


Varmaste Nordmark

Oj oj nu är det varmt! Det är ljust långt in på kvällen och jag blundar och fantiserar att jag är i ett tältläger. Kan nästan höra sorlet från lägereldarna. Hör hur mitt hushåll fixar och donar. Några tänker ta en lugn kväll och stannar kvar i lägret och passa eldarna. Andra ska ge sig ut och mingla. Ungdomarna försvinner iväg och hälsar att de är i ungdomslägret och spelar rollspel. Rutinerad som man är så sätter man på sig strumpor. Det blir snabbt kallare och myggen är envisa. Innan man lämnar sitt tält tänder man ljusen i de brandsäkra lyktorna som gör att man blir av med det mesta av fukten samt att det gör det lättare att se något när man kommer tillbaka.

Hoppas ni njuter av er sommar. Hoppas också att det är min sista sommar utan SCA!

Om det inte är tydligt- Har jag sagt att jag saknar er?

Varma soliga hälsningar

Tova, drots av Nordmark