Krönikörens juli-ord


Kära Nordmark. Jag har varit lite frånvarande på sistone, men nu att värmen är tillbaka och jag har ett bättre syn på framtiden, är jag tillbaka. Det är härligt att se hur många av er börjar att förbereda sig för att vara tillbaka på fältet, bland tält och folk. Och hur många andra planerar våra framtida evenemang med glädje. Vi alla vill träffas igen och dela med varandra allt som vi har jobbat med, mest själva, under de senaste tider.

Den här numret skulle ha varit om alla fina runstenar och bildstenar som vi har i vårt land, men inte så många bidrag hade kommit in och då tänkte jag att det inte var bra. Det har inte varit lätt att få in material till teman när det har varit så tajt mellan deadlines. Från den här nummer kommer teman att publiceras varannan månad, så att ni kan få mer tid på er att forska och skriva underbara artiklar.

Och som vanligt, skriv gärna till mig om ni har tips eller frågor!

Matheus Leuchensis, krönikör