Fursteparets juli-ord


Minnen från event.

Site tokens är väl det vanligaste. En del skriver upp var och när de fått en viss token. Andra sparar de på en visst ställe. En del är föredömligt märkta med år och event. Sen finns det andra saker, gåvor av olika slag, men som man omedvetet kopplar till olika event. Eller vinster i tävlingar och lotterier. Alla små minnen kopplade till saker. Jag insåg tidigt att jag skulle ha svårt att hålla reda på alla händelser på event och koppla ihop dem med ett visst datum.

Så jag började med en eventdagbok, från vissa event står det egentligen inte så mycket mer än att jag var där. Från andra så står det utförligt på olika händelser, vad hände, hur tänkte jag in anknytning till eventet. Ofta står det torrt bara lite vad som hände på eventet. Ibland står det mer och utförligare.

Men det är en stor källa till nöje för mig, när jag väl bläddrar i den.

Vad har du för saker och prylar som hängt med som hängt med på dina event? Nu när tedelmidandet verkar lite så smått börja komma igång igen, vad för nya vanor tänker du börja med? Är dokumenterandet av dina event en sådan? Tänker du göra som du alltid gjort?

Hur som helst, nu finns möjligheten att skapa nya vanor, om du vill!

Vi ses snart!

Jovi Stigot
Furstinna Furste