Drotsens november-ord


Nordmark

Sitter i en bil i Tyskland på väg söderut till mitt första event på nästan två år. Resande med mig har jag vänner som jag har känt i många år. Snart väntar mig en hel helg med vänner och förhoppningsvis några vänner jag inte än har lärt känna. Det bubblar i mig av förväntan. Har verkligen saknat att få koppla av och ge mig ut i eskapismen.

Att packa till sitt första event på två år var en upplevelse. Vad ska man ha med sig? Framför allt -vart hittar jag sakerna? Tror att jag fick med allt. Förhoppningsvis i alla fall tillräckligt.

Är man ny eller ringrostig som jag så vill jag verkligen tipsa om att på hemsidan så finns det en länk om hur event fungerar och vad man kan behöva ha med sig.

https://nordmark.org/nyfiken-pa/vad-vi-gor/event/

Hoppas vi snart ses!

//Tova, drots av Nordmark