Fursteparets november-ord


Vi startade vår regeringsperiod i rask takt med att furstinnan besökte Höst-dansen i det fagra Uma, endast en vecka efter vår kröning. Hon säger att hon inte dansat, skrattat eller ätit så mycket god mat på länge, det var verkli-gen en fröjd för både kropp och själ! Under vårt första hov utdelades en Award of Armes till Helvig av Uma för sitt långvariga engagemang och digra arbete som dansmästare – en bragd att uppmärksamma!

Under november månad ämnar vi besöka Glötagillet i Gyllengran, Norrskensfesten i Frost-heim och Scarpetta di Novembre i Löghammar, ibland tillsammans och ibland var för sig – för vår målsättning är att passa på att besöka så många häraden som möjligt nu när vi äntligen kan det!

Inför dessa, våra besök runt om i vårt fagra furstendöme, vill vi att ni alla gör en sak för oss: Titta omkring dig, bland dina vänner och bekanta – visst är det dags att rekommendera dem till gyllene band, ljusorden eller varför inte en vita porten eller någon annan av Nordmarks utmärkelser? Ta med vad de heter, vilket härad de verkar i, en motivering för vad du tycker att de är värda och vilket event du tror att de kommer delta vid. Tveka inte, skjut inte upp det utan gör det på en gång. Det är de värda! Om någon har frågor om detta, var inte rädd för att ställa dem.

För drömmen,

Ingrid Fardäng
Furstinna Furste